Yritys

Teuvan Rengas Oy siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2019. Hyvämaineiselle palveluyritykselle haluttiin antaa mahdollisuus uuteen nousuun.

Yrityskauppaa ei tehty raha, vaan arvot edellä. Tärkeintä oli se, että hyvällä pohjalla oleva liiketoiminta saisi jatkua. Lisäarvoa toi mahdollisuus työllistää ja pitää hengissä pienemmän paikkakunnan palvelutoimintaa.

Palveluhenkinen ja helposti lähestyttävä henkilökunta on pitänyt yrityksen pinnalla kovassakin kilpailussa. Käytännön osaamista ja tietämystä arvostetaan. Kun huoltaa huolellisesti ja kertoo auttaakseen, palvelusta ei voi olla pitämättä. Reilua meininki näkyy joustavuutena juuri silloin, kun sille on suurin tarve. Lähellä on helppo piipahtaa ja puhelimitsekin saa kiinni.

Kun työn tekemisestä kannetaan vastuu, se synnyttää luottamusta ja turvallisuuden tunteen. Ja turvallisuuttahan me kaikki haemme, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tämän eteen me teemme oman tärkeän osamme.

Teuvan Rengas – Turvallisesti tielle

Yritys

Fakta

  • Teuvan Rengas siirtyi Christian Stenlundin omistukseen vuonna 1991. Hän pyöritti myös Närpiössä toimivaa CB-Däck Ab:tä.
  • Sami Kivioja osti liikkeen syksyllä 2019
  • Yrityksen asiakaskunta koostuu kuluttajista, maatalousyrittäjistä ja raskaan liikenteen parissa työskentelevistä yrityksistä
  • 250 m2 kokoinen korjaamo- ja rengasvarastotila
  • Yritys työllistää tällä hetkellä 1,5 henkilöä